retourneren en klachten

Retourneren en klachten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Heeft u een gepersonaliseerd product? Gelieve eerst met ons contact op te nemen door te mailen naar info@cpcsportprijzen.nl. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cpcsportprijzen.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Defect artikel

Wanneer je bestelling, of een deel hiervan, defect is aangekomen kun je deze uiteraard retourneren. Na het ontvangen van je retour krijg je of je geld terug of een nieuw product.
 

Product verkeerd product

Het kan voorvallen dat de bestelling die je hebt ontvangen een verkeerd product is. Ook dan kun je (een deel van) je bestelling retourneren.
Na het ontvangst van het retour zullen wij je wensen in actie brengen.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@cpcsportprijzen.nl.
 

Identiteit ondernemer

CPC Sportprijzen
Hoofdstraat 3
9524 PA Buinerveen

info@cpcsportprijzen.nl
0599-212232

KVK: 67853013

BTW Nummer: NL857199432B01

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN